Brilliance Hair Extensions са 100% човешка коса, по т.н. Remy технология, а именно запазена посока на косъма. Произведена с грижа от най-добрата сурова славянска коса. Ние работим директно с доставчици от Молдова, Полша, Украйна и Унгария, за да произвеждаме треси, стикери и кератинови кичури с изключително качество.
Нашата мисия

Какво представляват екстеншъните за коса Brilliance?

Нашата мисия е да помагаме на жените да изглеждат и да се чувстват красиви всеки ден. Вярваме, че удължаването на косата трябва да бъде страхотно и стилно, но същевременно лесно и бюджетно. Brilliance Hair е достъпното луксозно изживяване от край до край, което всички кралици заслужават. Нашите висококачествени удължители за коса са направени само от най-фината човешка коса Remy.
НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

В какво вярваме

В Brilliance Hair Extensions вярваме, че всеки заслужава да има косата на мечтите си. Удължаването на косата е нашата страст повече от 17 години. За това време се превърнахме във водещите експерти по удължаване на коса в България. През годините успяхме да създадем една от най-известните марки у нас и сега се радваме да споделим нашите продукти онлайн с вас.

Нашият екип

Хората които правят мечтата възможна

Hair Extensions Expert

Константина Петрова

Hair Care Therapist

Анна Григорова

X